Galerija: Haškovci donijeli 334 paketa za stare i nemoćne osobe

dan-umirovljenika11Nogometaši najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba iznenadili korisnike Doma za starije osobe Peščenica s kojima su igrali šah, čovječe ne ljuti se…

Povodom Međunarodnog dana starijih i nemoćnih osoba nogometaši NK HAŠK-a posjetili su danas Dom za starije osobe Peščenica. Delegaciju desetak nogometaša predvodio je predsjednik kluba Vinko Barišić koji je donio 334 paketa, taman koliko navedeni Dom ima korisnika.
–  Nevjerojatno su se brojke poklopile, jer u  našem klubu je točno 334 djece koji treniraju nogomet. Presretni smo što smo ovdje s vama i vjerujem da je ovo tek početak jednog dugog prijateljstva, rekao je predsjednik najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba, a koji je potom podijelio pakete i na četvrtom katu ustanove, a gdje su smještene nepokretne osobe.
Ravnateljica Marija Orlić zahvalila se gostima na darovima.
– Sretni smo vidjeti ovakve prizore u našoj ustanovi, susrete generacija. Ovakve interakcije neophodne su za zdravo društvo, uvažavanje jednih i drugih na obostrano zadovoljstvo – rekla je Marija.
Nakon prigodnih govora nogometaši su zaigrali prigodne igre sa svojim domaćinima, a na meniju su bili belot, čovječe ne ljuti se i šah.

dan-umirovljenika1 dan-umirovljenika2 dan-umirovljenika3 dan-umirovljenika4 dan-umirovljenika5 dan-umirovljenika8 dan-umirovljenika9 dan-umirovljenika10dan-umirovljenika7