Klub Hašk

Danas je Hrvatski akademski športski klub (HAŠK) sportsko društvo u kojem se igra isključivo nogomet. U HAŠK-u nogomet trenira više od 250 aktivnih sportaša koji su podijeljeni u 12 kategorija: Seniori HAŠK, Juniori, Kadeti, Pioniri I, Pioniri II, Mlađi pioniri I, Mlađi pioniri II, Limaći A, Limaći C, Zagići A-1, Zagići A-2 i Škola Nogometa. Svaka kategorija ima svog trenera.

Nogometne utakmice, koje se igraju subotom i nedjeljom, rado su posjećene, kako od vjernih HAŠK-ovih navijača, tako i od drugih ljubitelja nogometa. Dosta HAŠK-ovih navijača ide i na gostujuće utakmice. Nije rijetkost da HAŠK u gostima ima više svojih navijača od domaće momčadi.

Trenutno, HAŠK na svom igralištu u Zagrebu u Donjim Sveticama 87, može primiti 3000 navijača. Na toj adresi HAŠK ima jedno travnato igralište na kojem se trenira i igra nogomet. Pored tog igrališta trenutno su u izgradnji dva terena sa umjetnom travom, te rasvjeta i tribine.

Ako ste i Vi ljubitelj nogometa i vidite se kao sportaš ili navijač HAŠK-a, dođite, pridružite nam se i postanite član kluba sa stoljetnom tradicijom.